Novi Sad
27.06.2024.
10:37 > 10:37
Vojvođani su se Pokrajinskom zaštitniku građana protekle godine žalili najviše na komunalne probleme, navodi se u godišnjem izveštaju ove institucije.
  • @roditelj

    28.06.2024 02:14
    Čitate mi misli nazalost. U toj skoli ima bas dosta posla za vise inspekcija. Sluzbe skole su katastrofalne, pa nije ni cudo da nasilja ima previse. Sve se gura pod tepih. A kad vam se obracaju, stav je da smo mi tamo svi i roditelji i deca zbog njih, a ne oni zbog nas. U razgovoru te naprave ludim i uvek je tu neka pasivna agresija u smislu pretnje - videcemo kakvo ce tvoje dete tek biti. Tamo je vreme za ozbiljne smene.
  • Roditelj

    27.06.2024 12:25
    Sonja Marinković
    Molba da neko pošalje komisiju da uradi opsežnu istragu u OŠ Sonja Marinković na Grbavici. Ono je blago rečeno haos, naš sin je treći razred u koji ide nekoliko dečaka koji konstantno maltretiraju svu decu, redovno se tuku po dvorištu, i nikome ništa. I tako je od prvog razreda, učiteljica ne može da izađe na kraj sa njima, školu verovatno i ne interesuju, a mi roditelji možemo samo da kukamo. Šta će biti kada budu 8 razred.
  • evil

    27.06.2024 10:47
    Tv Pink, Happy tv, TikTok, losi roditelji koji svoje frustracije lece preko dece, mrznja prema svakom ko se ne uklapa u opsti patrijotski kalup.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna